't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 

Nieuws


Terug naar overzicht

06-07-2020

We hebben weer een heerlijk menu voor deze week...!

Lekker eten bij het Wapen, dat kan 7 dagen in de week, sinds de heropening van 1 juni hebben we voor een kleine kaart gekozen. Wel wisselen we elke week de gerechten...! Een driegangenmenu, ongeacht welke keuze kost €25,- alleen een hoofdgerecht mag uiteraard ook, de hoofdgerechten zijn €15,-
Vanaf morgen is dit het menu....reserveer je plekje want het is snel vol....tot snel in 't Wapen!

 6-7 menu.jpg


Terug naar overzicht


 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw